Senior dating er rykket på nettet

Seniorer har for alvor fundet vej til netdating

Der findes over halvanden million singler i Danmark. Det er virkelig mange mennesker som går rundt alene og nogle søger efter kærligheden og den eneste ene, hvor andre faktisk trives med at være single. For dem af jer, der ønsker at finde en kæreste eller måske bare en god ven at spendere fritiden med, er der mange muligheder for at møde en person, som ønsker det samme som dig.

Førhen var det ikke nær så let at finde en med de samme præferencer for livet som en selv, fordi man rent geografisk måske aldrig nåede at møde hinanden eller lære hinanden at kende eller overhovedet vidste, at den anden eksisterede. I gamle dage var det da også mere almindeligt, at man fandt en partner eller kæreste i den lokale by eller samfund hvori man boede. Der var slet ikke så meget mobilitet, som der er nu, og hvis det endelig viser sig, at man finder en kæreste over internettet, er der nu mange muligheder for transport til at mødes.

Hvordan finder man en senior kæreste online?

Når vi nu har snakket mere generelt om det at finde en kæreste, vil vi dog i denne artikel se lidt nærmere på senior dating. For hvordan finder man en kæreste, når man er kommet op i årene? Det kan være, at du har mistet din mand eller kone og dermed er blevet enke eller enkemand, eller det kan bare være, at du har levet alene i mange år og nu ønsker at dele livet sammen med en anden.

Lær at bruge en computer

Der er mange seniorer, som i deres liv aldrig har prøvet at bruge en computer, tablet eller en smartphone og her kan du melde dig til at kursus på det lokale bibliotek eller på en aftenskole. NU er mange seniorer dog kommet godt med på beatet. De flirter og dater livligt over nettet, og her skal vi se nærmere på, hvordan du kan lave en virkelig god profil til en online dating side.

Læg et vellignende foto op af dig selv

Selvom internettet nu har nogle år på bagen og de fleste mennesker er kendt med brugen, er der stadigvæk en stor følelse af, at man har brug for, at føle sig ekstra tryg ved dem, som man kommunikerer med over internettet.

Denne tryghed og tillid kan du selv være med til at skabe til en potentiel partner ved at lægge nogle vellignende fotos op af dig selv på din profil side. Dette gør, at hvis i skal mødes i virkeligheden, at din date har et godt indtryk af, hvordan du ser ud. Ligeledes formoder man, at du har brug for det samme ved en potentiel partner. Find f.eks. nogle fotos, som er gode i alle perspektiver. Både af dig i ansigtet og i hel figur.

Der er allerede mange seniorer på online datingmarkedet

Der er mange seniorer, som har fundet ud af, at de har nemt ved at møde en ny partner eller kæreste via nettet. Her opretter de datingprofiler på datingsider for seniorer og kommunikerer både via denne portal, via chat eller via diverse former for Zoom, Skype eller Facetime. Dette gør, at disse seniorer får et meget mere socialt aktivt liv, fordi de ofte tager på date og møder nye mennesker, og selvom det ikke ligefrem er et supermatch, når de endelig mødes, er det altid en oplevelse.

Husk den gode tone

Der kan være nogle lidt andre sociale normer på nettet, hvor man for eksempel lige “glemmer” at skrive tilbage til en, man ikke er så interesseret i. Her gælder det dog om, at huske, hvordan man selv gerne ville have det, hvis man skrev til en. Det er sårbart og derfor skal man huske at skrive pænt tilbage, uanset hvad.

Disclaimer

Related Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *